Descopera bucataria orientala pas cu pas

Te invitam in saloanele noastre dedicate evenimentelor private si corporate, cina, sau coffee breaks. Cu o capacitate maxima de 100 de persoane pentru evenimente private si 70 de persoane pentru evenimentele business, saloanele noastre surprind atmosfera lumii orientale introducand invitatii intr-o atmosfera calda.

Evenimente

Organizeaza un eveniment in unul din cele doua salone din Restaurant Turquoise special create pentru petreceri de nunta, botez, cocktail parties sau zile de nastere. In plus, iti poti personaliza meniul doar cu preparatele preferate. Daca planuiesti o petrecere alaturi de cei dragi, contacteaza-ne pentru o oferta personalizata
De la un simplu coffee break si pana la conferinte, echipa Restaurant Turquoise te ajuta sa organizezi evenimentul coporate dorit. Cu o capacitate totala de 70 de persoane, iti putem oferi o experienta organizatorica si culinara pe parcursul unei zile intregi: coffee breaks, facilitate tehnice pentru prezentari video, pranz cu partenerii de afaceri si cina. Invita-ti partenerii de afaceri si angajatii intr-un mediu mai putin conventional, in inima Bucurestiului. Daca planifici un evenimente corporate in curand, contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.